Ez az anyuka úgy néz ki, mint egy 16 éves tinilány

A kanadai nőt rendszeresen nézik 3 gyermeke nagyobbik testvéreinek. 

Az Oroszországból származó, jelenleg Kanadában élő Valeria Lipovetsky-t rendszeresen nézik gyermekei idősebb testvérének, és a képek alapján tényleg letagadhatna minimum 15 évet, vagy talán még többet is.

Mégis mi a titka?

A 30 éves anyuka saját bevallása szerint annak köszönheti fiatalos kinézetét, hogy rendszeresen táncol, és nagyon komolyan veszi bőrápolási rutinját. Valeria a The Sunnak elmondta, minden reggel C-vitamin-szérumot visz fel arcbőrére, esténként pedig hideg vízben zuhanyzik (pár másodpercig). Azért pedig, hogy az egész testén feszes legyen a bőre, egy kefével radírozza le az elhalt hámsejteket minden egyes nap. De azért a genetikáját se hagyjuk ki a sorból.

„Legyen bármilyen furcsa is, régebben nagyon zavart, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Szerettem volna, ha a koromnak megfelelően kezelnek, mostanra viszont megtanultam elengedni a dolgot. Sőt, élvezem, ha kamaszlánynak néznek” – mesélte Valeria.

Csak egy tánc

Természetesen Valeria a testmozgásra is odafigyel. Szerinte a tánc fantasztikusan formálja a testet, miközben jót tesz a lelkünknek is. Elmondása szerint ő a táncnak köszönheti kisugárzását.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...