Ez az angol pár igazi Trónok harcába illő báltermet alakított ki étkezőjükből

A középkort imádó pár a barátait szeretné vendégül látni a Trónok harcába illő bálteremben, amit az étkezőjükből alakítottak ki közel két millió forintból. 

Jayne és Martin Townley két és fél éve vásárolta Weston-super-Mare-ban lévő otthonát, az átalakítási munkálatoknak pedig gyakorlatilag azonnal nekiálltak. Megbíztak egy freskófestőt, aki segített nekik kialakítani az étkezőt a pár elképzelésinek megfelelően:
kifestették az étkező falait, a boltívek és a tükrök segítségével pedig autentikus középkori stílusúvá varázsolták a helyiséget. Az átalakításra a pár 5000 fontot (körülbelül 1,8 millió forintot) költött.
A középkori bálteremmé alakított étkező pedig így fest:
A pár szilveszterkor avatta fel az új báltermet, ahol egy igazi Trónok harca-hangulatú vacsorát adtak: az ételeket fatálon kínálták körbe, a sört és a forralt bort kancsókból és serlegekből kortyolhatták a vendégek. A meghívottak egytől egyig korabeli ruhákba öltözve jelentek meg a lakomán.
Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...