Ez az amerikai hölgy elárulta, hogyan élt 100 évig - és mindenki megkönnyebbülve lélegzett fel

Talán kimondhatjuk, hogy mindenki vágyik a hosszú életre - ez a hölgy száz éves múlt, de még mindig irigylésre méltóan virgonc. Találd ki, minek köszönheti...

Florence - milyen szép név - most múlt SZÁZ ÉVES, de láthatóan szeme se rebben. Virgonc, nevetgél, simán elmenne nyolcvannak is, de tényleg. Megkérdezték tőle, minek köszönheti hosszú életét, milyen tippet adna, és egészen meglepő választ adott. Mi pedig nyugalommal visszadőltünk a székünkben. Jó, akkor nem is annyira lehetetlen a dolog. Talán.

A hölgy ugyanis a BORRA esküszik - írja delish.

via GIPHY

"Imádom a bort. Ne vegyétek el tőlem" - válaszolta.

Az ember persze elgondolkodik, vajon mennyi köze volt ennek a tíz évtizednek a borfogyasztáshoz, de azért reménykedni lehet. Meg ugye a vörösbor jótékony hatásait mindenki ismeri!

Tudtad?

A vörösbort keringésjavítónak tartják, ezen kívül - a benne található polifenoloknak köszönhetően - felveszi a harcot az antioxidánsokkal szemben, így akár rákmegelőző is lehet. De maximum egy pohárkával igyunk meg naponta!

Nézzétek Florencet :)

"I like my wine, don't take it away from me!"

Arra a kérdésre, hogy mit NEM tanácsol annak, aki sokáig szeretne életben maradni, ennyit mondott:

"Ne egyen párizsit."

(Igaziból az amerikaiak "párizsiját" említi, a bolognat, amit mi némi utánajárás után csak a párizsival tudtunk azonosítani, de mindenképpen nem egy magas minőségű feldolgozott húsáruról van szó.)

Hát lehetne vele vitatkozni? :D Szerintünk nem!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...