A hollandStudio Appétit designstúdió különleges termékekkel kedveskedik a hotelek vendégeinek. Az Oilalla organikus csokikat készítő céggel közösen egy öt különböző formájú és ízű csokoládékollekciót dobott piacra az egyszerre kicsit sötét és nagyon exkluzív stúdió. A Room Service csokoládécsalád több "alkollekcióból" épül fel - írja a Dezeen.
A Flavour Exploration Club csokikat a hotel különböző pontjain helyezik el. Amikor megérkeznek a vendégek, egy elegáns kiadvány tájékoztatja őket az egyes csokoládék tulajdonságairól és arról hol találhatóak a hotel épületében.
A Terrain névre hallgató csokoládétáblát egy speciálisan külön erre a célra kifejlesztett "szerszámmal" lehet feltörni.
APRTCL csokoládé szilárd, metszett tömböcskékben készül, amelyek egy bőrborítású fadobozban kapnak helyet - ezt újra és újra fel tudják tölteni a hotel dolgozói.
A Commodity fair trade csoki felületén dombornyomással jelzik eredetét, összetételét és azt, az előállítása mekkora környezeti terhelést jelent. A Stripes csokoládé geometrikus csomagolása a csoki felületén is visszaköszön.