Évek óta élelmiszer-hulladékon él ez a nő, és rengeteget spórolt vele

Megunta az élelmiszer-pazarlást, és inkább egy lakókocsiban él párjával egy amerikai nő. Rengeteg pénzt spóroltak így, amit utazásra költenek.

Egészen elképesztő módon étkezik, és spórol pénzt egy amerikai nő. Ranae Scott 2015-ben úgy döntött, életét a sziklamászásnak szenteli, ezért a Hondájába költözött. Ugyanebben az évben kukázni kezdett, miután rájött, hogy az élelmiszerboltok és éttermek konténereibe olyan ételeket dobálnak ki, amik még simán fogyaszthatóak.

Mivel Ranae nem költ ételre, így nem meglepő, hogy rengeteget spórolt. Havonta körülbelül 150-200 dollárt (42000-56000 forint) tud félretenni, amit főleg utazásra költ.

A nagy kaland során Ranae találkozott férjével, aki csatlakozott a nő életmódjához, és a kocsit egy kisteherautóra cserélték, amiben már főzni is tudnak. Az életmódjuk rávilágította őket arra, hogy mennyire károsak a kidobott ételek és más hulladékok a környezetre.

A kukázásról nem magától szokott rá Ranae, hanem megmutatták neki. Először a spórolás miatt csinálta, de aztán úgy gondolta, így etikus. Szerinte szívességet tesz azzal, hogy kiüríti az élelmiszerrel megrakott kukákat.

Maradékmentő fogások:

Ranae szeretné, ha mások is követnék a példáját, ezért közösségi oldalán folyamatosan elmeséli, hogy miket szokott kikukázni, és milyen ételt készít belőle. Mi azt javasoljuk, hogy ne kövessétek a példáját, egyszerűen figyeljetek egy kicsit jobban arra, hogy mit főztök és esztek, mert ezzel is csökkenthetitek az élelmiszer-pazarlást.

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek