Az év modelljévé választották a nőt, aki 50 kilót fogyott

A 35 éves anyuka legalább 10 évvel fiatalabbnak tűnik a képek alapján, mióta megszabadult a súlyfeleslegétől.

A 35 éves Bonnie Stainer négy évvel ezelőtt még 105 kilót nyomott. A két gyermekes anyuka állítása szerint, még az első terhessége alatt hízott meg ennyire, amit csak most tudott leadni egy egészséges diétának, és a rendszeres mozgásnak köszönhetően. „Az első terhességem előtt soha nem volt problémám a súlyommal, de mikor teherbe estem, élveztem, hogy annyit ehetek, amennyit csak akarok. Így csúsztak fel rám a kilók.”

Bonnie végül akkor kezdett el fogyni, amikor 2017-ben benevezett egy jótékonysági maratonra, amivel egy rákkutató központnak gyűjtöttek adományokat. A felkészülés alatt a nőnek sikerült lefogynia 76 kilóra, de úgy döntött, hogy itt nem áll meg. „A megfelelő elhatározás, a rutin és a következetesség a titok. Hetente hat alkalommal edzek, a hetedik napon próbálok pihenni, de a gyerekek miatt lényegében akkor is rohanok. Van, hogy reggel 6-kor felkelek, hogy beiktassak egy rövid, fél órás edzést.”

Bonnie jelenleg 54 kiló, modellként és DJ-ként dolgozik jelenleg. „Elértem a célomat. Továbbra is DJ-ként, egyben modellként szeretnék dolgozni, persze egészséges és boldog is szeretnék lenni” – mondta az anyuka, akit nemrég az év brit glammodeljévé választottak.

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...