Ettől a reggelitől borultak ki a vegánok: nagy hibát követett el ez az édesanya

A vegán internetezők között most épp egy teljesen hétköznapi reggeli borzolja a kedélyeket.

Én igazi húsimádó vagyok, de ha tudom, hogy az egyik vegán barátunk átjön hozzánk meccset nézni, sosem készítek pár órával előtte már húst. Nem azért, mert hisztit csapna miatta, de látom rajta, hogy zavarják a szagok, így megkímélem ettől. Vannak persze, akik nem így gondolják és simán sütnek mellettük például bacont. Egy anyuka is így gondolja, ami igazi háborút indított el az internetező vegánok körében.

A történet ott kezdődik, hogy egy édesanya meglátogatta a lányát. A páros szuperül érezte magát, egészen az ominózus reggelig, amikor is az anyuka reggelit készített a konyhában. Az étel, amit sütött bacon volt. A lánya konkrétan arra kelt, hogy az egész lakában szalonnaillat terjeng, amin teljesen kiborult, hiszen vegán életmódot folytat.

Ebből hatalmas vita alakult ki, ami annyira felbőszítette a lányt, hogy megosztotta a Facebookon a sztorit. A posztban arra kérte a barátait és ismerőseit, hogy küldjenek neki pozitív energiákat, hogy túllendüljön ezen a megrázó eseményen.

A Mirror és a Daily Mail blogja egyébként szemezgetett a hozzászólások között és kiderült, hogy rengetegen értenek egyet a lánnyal, főleg azt használják érvként, hogy már felnőtt és ő dönti el, mi sülhet a konyhájában.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: iStock

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...