Egy nagy múltú lajosmizsei étterem is a bezárás mellett döntött

A hárommilliós gázszámla adta meg a végső lökést az étterem számára, mely a tízszerese volt a korábbinak.

Nehéz döntést hozott a lajosmizsei Ezüstfenyő Étterem – a vezetőség 25 év után úgy döntött, hogy január 9-én bezárja kapuit, a döntés miatt többek között az elszálló energiaárak okolhatók.

Egy nagy múltú lajosmizsei étterem is a bezárás mellett döntött

A bérlemény bezárása több okra vezethető vissza: az éttermet külön egységként a tulajdonos nem kívánta eladni, bérleményként teljesen felújítani, korszerűsíteni pedig kockázatos lett volna

– közölte Facebook oldalán a vendéglátóhely.

A döntéshez a végső lökést a napokban kézhez vett hárommillió forintos januári gázszámla adta meg, mely az eddigi tízszerese, de a villanyszámla is a háromszorosára emelkedik. A minimálbér emelést további áremeléssel talán ellensúlyozni lehetett volna" – indokolták a bezárást.

A pizza-házhozszállítás azonban továbbra is elérhető lesz.

Forrásunk volt.


Még több friss hír itt vár:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...