Meglepő, kivel és hol nyitja meg legújabb éttermét Rácz Jenő

Rácz Jenő úgy döntött, legújabb éttermében nem fine dining fogások közül válogathatnak majd a vendégek, hanem magyaros ételek közül.

Rácz Jenő nemrégiben az Instagramján jelentette be, hogy 2025-ben új éttermet nyit majd a Balaton partján. Rácz Jenő Alsóörsön, az Y-kikötőben szeretne létrehozni egy egyedülálló vendéglátóegységet, melyben Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál megálmodója lesz majd a társa.

Egy olyan étterem és szórakoztató egységet hozunk létre, ahol nem fine dining fogásokat kóstolhatnak majd a vendégek tőlem, hanem kifejezetten ízesen jól készült klasszikusokat és komfort ételeket. Fontosnak találom, hogy legyen vidéken egy olyan hely, ahol szívesen esznek a vendégek egy nagyon finoman elkészített gulyás levest vagy akár egy tökéletesen készített rántotthúst!

– írta posztjában Rácz Jenő.

A hely neve Ypsilon by Rácz Jenő lesz. A tulajdonospáros célja, hogy legújabb éttermükben a minőség és az íz harmóniája minden fogásban megjelenjen majd, és itt mindenki megtalálja a számára kedves ételeket.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...