Ízléstelen lehúzást lepleztek le egy pesti bárban

Undorító módszerekkel húzza le a külföldi férfiakat ez a pesti bár. Néhány fiatal rejtett kamerákkal járt utána, mi történik a Hajós ucában.

Egy 29 éves szlovák Youtube-er kikereste Budapest legszörnyűbb helyét a Tripadvisorban. Eleve viccesen indult már az is, hogy a szóban forgó hely, azaz a Hajós Caffee honlapja a Rosszlanyok.hu-ra vitt, de már a kommentek és értékelések sem voltak túl biztatóak.

Az elmondások szerint az átverés célpontjai általában külföldi férfiak, akiket magyar nők a Tinderről vagy közvetlenül az utcáról hívnak erre a helyre. Ott aztán a lányok sorra rendelik az italokat, amikért végül 80-200 ezer körüli összegeket számláznak ki, és természetesen csak készpénzben lehet fizetni

– írja a 444.

A leleplezést tervező fiatalok Tinder-meccsek híján végül rejtett kamerákat használtak, hogy lerántsák a leplet az Opera-közeli helyről. Több gyanús jelet is észleltek:

Az első kör barackpálinka után a nők egyből újabbat rendeltek, a pálinkát vizezték, a bár nem tartott sört, pezsgőt viszont igen, mindjárt Moët & Chandont.

A kép illusztráció

A 3 kör barackpálinka, a két kisüveges pezsgő és két doboz kóla végül 84 ezer forintba került nekik, elegendő készpénz híján viszont meg kellett látogatniuk a közeli ATM-et, ahova biztonság kedvéért a pincér is elkísérte őket. Ő az átverést pedzegető kérdésekre terelő válaszokat adott.

A hotelbe visszatérve az utca túloldalán láttak két további lányt is, akik áldozatokra vadásztak. Az interneten fellelhető beszámolók szerint ez a fajta átverési metódus sajnos minden, csak nem ritka Magyarországon.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...