Trükkök, hogy a legjobb kiszolgálást kapd az éttermekben

Egy szakértő elárulta, mikre kell figyelni azért, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljünk az étteremben.

Sokan nemcsak azért járunk éttermekbe, mert nincs kedvünk főzni. Étteremben étkezni egy esemény, mely remek elfoglaltság és kikapcsolódás. Azért, hogy minél maradandóbb és kellemesebb legyen az ott tartózkodásunk, érdemes néhány trükköt bevetnünk. Ebben Danilo Mangano szakértő segít, aki nagyon régóta dolgozik vendéglátósként, és jelenleg a SevenRooms ügyvezető igazgatója, ami egy foglalási platform.

Forrásunk volt.


Ezeken a remek helyeken bevetheted a trükköket:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...