Trükkök, hogy a legjobb kiszolgálást kapd az éttermekben

Egy szakértő elárulta, mikre kell figyelni azért, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljünk az étteremben.

Sokan nemcsak azért járunk éttermekbe, mert nincs kedvünk főzni. Étteremben étkezni egy esemény, mely remek elfoglaltság és kikapcsolódás. Azért, hogy minél maradandóbb és kellemesebb legyen az ott tartózkodásunk, érdemes néhány trükköt bevetnünk. Ebben Danilo Mangano szakértő segít, aki nagyon régóta dolgozik vendéglátósként, és jelenleg a SevenRooms ügyvezető igazgatója, ami egy foglalási platform.

Forrásunk volt.


Ezeken a remek helyeken bevetheted a trükköket:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...