Egy étteremből kitiltják a 10 évnél fiatalabb gyerekeket

Mostantól egy 10 év alatti sem lépheti át a Nettie’s House of Spaghetti étterem küszöbét, ennek az oka pedig kitalálható.

Sokakat kifejezetten zavar, ha vacsora közben gyerekricsajt kell hallgatniuk, megzavarva ezzel a nyugodt étkezésüket. A személyzetnek sem egyszerű kezelni a gyerekeket, több okból is. Ezt elégelte meg a Nettie’s House of Spaghetti nevű étterem, mely New Jersey-ben található: a vezetők úgy határoztak, hogy március 8-tól nem engedik be a 10 évnél fiatalabb gyermekeket. A döntésüket a Facebook-oldalukon tették közzé, a posztban pedig azt is megmagyarázták, miért jutottak erre.

Egy étteremből kitiltják a 10 évnél fiatalabb gyerekeket

Szeretjük a gyerekeket. Tényleg nagyon szeretjük őket. De az utóbbi időben rendkívül nagy kihívást jelent a fogadásuk.

Írásukban részletezik, hogy hatalmas ricsajt csapnak a fiatal vendégeik, ezen kívül az etetőszékek miatt helyhiány alakult ki, továbbá nagy rendetlenséget hagynak a gyerekek, amit rendszerint a személyzetnek kell eltüntetnie. Mint leírták, nem volt egyszerű meghozni a döntést, de néhány közelmúltbeli esemény arra sarkallta őket, hogy drasztikus változtatásokat eszközöljenek.

Az étterem azt gondolta, sokakat felzaklat majd a kiírásuk, azonban nagyon kedves és megértő hozzászólásokat kaptak posztjuk alatt. Többen kiemelték, hogy a hely azt enged be magához, akit akar, ezen kívül az egykori és jelenlegi vendéglátósok is megerősítették a vendéglátóhely aggályait.

Forrásunk volt.


Még több friss hír itt vár:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...