Ételmérgezésbe halhatott bele egy magyar turista Thaiföldön

Több magyar is ételmérgezést kapott egy thaiföldi üdülőparadicsomban.

Súlyos ételmérgezést kaphatott egy magyar turista Thaiföldön, aminek következtében meghalt - számolt be a Bors. A férfi négy barátjával szállt meg a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában, ahol múlt pénteken svédasztalos vacsorán vettek részt, ami után mindannyian rosszul lettek.

A férfi halálhírét a Külgazdasági és Külügyminisztérium is megerősítette. A férfit többször megpróbálták újraéleszteni, de a kórházba szállítást követően életét vesztette.A halál oka valószínűleg ételmérgezés, de étel­allergia miatt is bekövetkezhetett a szívleállás. Biztosat a boncolás után lehet tudni, addig a holttest Bangkokban marad.

A baráti társaság tagjai a thaiföldi nagykövetségtől kértek segítséget, miután rosszul lettek. Ők is kórházba kerültek, de már elhagyhatták az intézményt. A bangkoki kórház tájékoztatása szerint ételmérgezést kaptak.

A nagykövetség úgy tudja, a magyarok egy szervezett utazás keretében érkeztek a luxusszállodába. A pénteki svédasztalos vacsora után többen is megbetegedtek. A többi turista állapotáról egyelőre nincs hír.

Ezeket olvastad már?

Nyitókép: Pexels

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...