Az egészségünk bánhatja: íme, 3 hétköznapi étel, amit tilos újramelegíteni

Mindenki igyekszik elkerülni, hogy étel kerüljön a kukába, és szép is a maradékmentés, azonban érdemes körültekintőnek lenni, ha már nem friss ételt melegítenénk újra. Most mutatunk 3 olyan hétköznapi fogást, amit jobb, ha inkább hidegen fogyasztasz el. Napi Tippünk következik.

Nem mindig egyszerű feladat előre kiszámítani, mennyi étel fog elfogyni, ezért nem ritka, hogy a maradékot bedobozolva hűtőbe tesszük. Ezt a következő étkezésnél pedig csak újra kell melegíteni, és már fogyaszthatjuk is. Igen ám, de ez a procedúra nem minden esetben biztonságos, ha az egészségünkről van szó. Íme, 3 étel, amit tilos újramelegíteni!

Kattints a galériára, és tudd meg, melyik 3 ételt tilos újramelegíteni!

Spenótos galette

Bár ma már bármelyik időszakban elérhető a spenót fagyasztott formája, mégsem feledkezhetünk meg arról, hogy most, koranyáron van igazán szezonja. A friss spenót aligha hasonlítható ...

Ötórai tea

A tejes tea (angolul milk tea) valószínűleg az egyik legmegosztóbb dolog a világon, szerintem azonban csodálatos találmány. A legtöbben a britek délutáni tearituáléjához kötik, pedig a ...

Laktató rizssaláta

Ha akad némi maradék rizs a konyhában, ne dobjuk a kukába, inkább készítsünk belőle gazdag, maradékmentő rizssalátát. Az alábbi recept csupán egy javaslat, a salátához bármit ...

Forrásunk volt.


További hasznos konyhai tippekért kattints erre:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...