Erzsébet királynő elárulta, milyen étel lapul a táskájában

A királynő vendégül látta az egyik legkedveltebb angol mesehőst, Paddington mackót, beszélgetésük során pedig kiderült, milyen nasit tart az uralkodónő a táskájában.

II. Erzsébet királynő a hétvégén ünnepelte platinajubileumát. A fantasztikus rendezvénysorozat során szombaton, a Buckingham-palotában rendezett partihoz készült egy videó is, melyből kiderült, hogy a királynőnek volt egy titkos díszvendége, nem más, mint Paddington, a mackó.

A mesehős kapott teát, süteményt, II. Erzsébet pedig egy kis felfordulást. Persze a maci azonnal megpróbálta kiengesztelni a királynőt, méghozzá egy narancslekváros szendviccsel, amit a királynő nem fogadott el, hiszen, mint megtudhattuk, az ő retiküljében is akad mindig egy lekváros szendvics, ha megéhezne.

Az uzsonna befejeztével Paddington köszönetet mondott II. Erzsébetnek az elmúlt hét évtizedért, majd közösen elkocogtatták a teáscsészéiken a We Will Rock You című dalt a Queen-től.  

Forrásunk volt.

Címlapkép: YouTube


Még több izgalmas tartalom:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...