Erre kavarj! – Nábelek Zsófi újságírónk zenei listájával megyünk neki a hétnek

Ezen a héten Nábelek Zsófi, a Nosalty újságírója kalauzol el a kedvenc zenéi között, megmutatja, mire pörög fel a konyhájában, vagy a legtutibb gasztrocikkek írása közben. Legújabb Spotify-listánk friss és ropogós, tegyétek be, és induljon a hét!

Saját Spotify-csatornánk sikerén felbuzdulva újabb lejátszási listákkal készülünk nektek, melyekben ezúttal szerkesztőségünk tagjai mutatják meg, mire kavarnak ők a konyhában. Ahány ember, annyiféle zenei ízlés, a legújabb zenei összeállításokban egyaránt találtok majd a pop, jazz, elektronikus, rock, metál, hip-hop és világzenei listákat, a sokszínűség szépségén felbuzdulva így minden lesz nálunk, ami szemnek, szájnak, de leginkább fülnek ingere!

'Erre kavarj!' névre hallgató Spotify-sorozatunk e heti zenei szelektora nem más, mint Nábelek Zsófi, a Nosalty újságírója.

Nábelek Zsófi, a Nosalty újságírója

Ha kíváncsi vagy, mire kavar Zsófi a konyhájában, milyen zenékre írja a legmenőbb gasztronómiai témájú cikkeket a Nosaltyra, akkor hallgasd meg az ő zenei listáját:

Ha tetszett az összeállítás, lájkold Spotify-listáinkat, és maradj velünk, hamarosan újabb izgalmas zenei összeállításokkal jelentkezünk!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...