Erre kavarj! – Bulizd végig a főzést a Nosalty új Spotify-listájával!

A Nosalty Spotify-oldalán ismét a szerkesztőség egyik tagja mutatja meg nektek, ő mire kavar munka közben és a konyhában. Ne maradjatok le ti sem a legmenőbb zenei listáinkról!

Tavaly novemberben indult el a Nosalty első, saját Spotify-csatornája – akkor 9 sokszínű, különböző alkalmakhoz illő zenei összeállítással készültünk nektek. A baráti vacsorákhoz, grillpartikhoz, home office-hoz vagy éppen sportoláshoz készített zenei listák azért készültek, hogy megmutathassuk nektek a Nosalty ízlését (nem csak az ételeken keresztül), valamint hogy a zenén keresztül még örömtelibbé, hangulatosabbá tegyük a főzést, az étkezést és természetesen a családdal, barátokkal együtt töltött közös időt.

Erre kavarj! lejátszási listánk következő zenei felelőse nem más, mint Brecz Juci, a Nosalty senior szerkesztője és olvasószerkesztője, aki elhozta nektek a személyes kedvenceit

Saját Spotify-csatornánk sikerén felbuzdulva újabb lejátszási listákkal készülünk nektek, melyben ezúttal szerkesztőségünk tagjai mutatják meg, mire kavarnak ők a konyhában. Ahány ember, annyiféle zenei ízlés, a legújabb zenei összeállításokban egyaránt találtok majd a pop, jazz, elektronikus, rock, metál, hip-hop és világzenei listákat, a sokszínűség szépségén felbuzdulva így minden lesz nálunk, ami szemnek, szájnak, de leginkább fülnek ingere!

'Erre kavarj!' névre hallgató Spotify-sorozatunk második zenei szelektora nem más, mint Brecz Juci, a Nosalty senior szerkesztője, olvasószerkesztője.

Ha kíváncsi vagy arra, mire kavar Juci a saját konyhájában, milyen zenék inspirálják a legjobb leveseket, már indíthatod is az ő kedvenceit!

Ha tetszett az összeállítás, lájkold Spotify-listáinkat, és maradj velünk, hamarosan újabb izgalmas zenei összeállításokkal jelentkezünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...