Május-június tájékán szinte túlcsordulnak a piacok és zöldségesek standjai, az élelmiszerboltok polcai a boldogan piros kis eperrel. Hazavisszük kilószám a gyümölcsöt, majszolgatjuk porcukorral, tejföllel, tejszínhabbal vagy csak magában, süteménybe sütjük és…? És általában slussz – ennyi történik az eperrel. Pedig annyi minden másra is képes: ismerjük meg most új szerepekben is, és tanuljuk meg elkészíteni úgy, ahogy még sosem tettük korábban!
Nézd meg galériánkban az eper felhasználásának izgalmas módjait:





Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több tavaszi, nyári ötlet a konyhádba:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!