Ennyit lehet keresni II. Erzsébet séfjeként - a királynő épp új szakácsot keres

Szakácsot keres a brit királyi család. A tökéletes jelölt a Buckingham-palotába is beköltözhet.

Mindig is szeretted volna tudni, hogy milyen lehet palotában élni? Egy profi szakácsnak most lehetősége nyílik ezt megtapasztalni. ABuckingham-palota séfet keres, egészen pontosanDemi Chef de Partie-t, azazműszakvezetőt. Az álláshirdetésbenpontosan leírják, hogy milyen jelölteket várnak az állásra.

A szakácsnak egy többtagú csapatban kell főznie, nem másra, mint II. Erzsébetre és a királyi család többi tagjára. A tökéletes jelöltnek komoly szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie a vendéglátás terén. Nem árt, ha azt is tudja, hogy melyik az az étel, amitől a királyi család el van tiltva.

A sikeres jelölt beköltözhet a Buckingham-palotába és a legjobb séfekkel dolgozhat együtt. Arra is lehetősége nyílik, hogy más királyi rezidenciákra utazzon, és ott főzzön. És hogy mennyi a fizetés?

A Demi Chef de Partie-ként évi22,076 fontotlehet hazavinni, azaz körülbelül 8 millió forintot.Mindezek mellé még jár a 15 százalékos nyugdíjbónusz és 33 nap szabadság.

A pozícióra július 28-ig lehet jelentkezni. Egyébként az nincs benne a hirdetésben, hogy csak britek tölthetik be az állást.

Mielőtt azt gondolná valaki, hogy a királyi palotában dolgozni egy leányálom, nem így van. 2017-ben például 14 konyhai dolgozó hagyta ott II. Erzsébet konyháját. Akkor az a hír járta, hogy a személyzet halálra dolgozza magát, többen alig látják a családjukat.

Ezeket olvastad már?

via Delish

Címlapfotó:WPA Pool/Getty Images

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...