Ennyit fogyott a karantén alatt Tóth Vera

Az énekesnő a karantén alatt is tartotta a diétáját, és a mozgást sem hanyagolta el, aminek meg is lett az eredménye. 

Tóth Vera elképesztő eredményeket ért el életmódváltásának és vállalt gyomorbypass-műtétének köszönhetően – az elmúlt pár évben így53 kilogrammtól sikerült megszabadulnia. Az énekesnő rendszeresen posztolt előtte-utána képeket az Instagramjára, és arról is bátran beszélt, milyen nehézségekkel kellett megküzdeni a diétája során.Vera a karantén hosszú hónapos kihagyása után nemrég tért vissza az edzőterembe. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a karanténidőszak alatt ne mozgott volna, hiszen edzője rendszeresen tartott neki online órákat. Erről egy posztban így mesélt a követőinek:

„A nő, aki életem egyik meghatározó alakja! A távolság és a szerelmem mennyei főztjei ellenére a karantén alatt online edzésekkel és rengeteg motivációval még 7 kilót lefaragott rólam. Annyira hálás vagyok neked!”

Ez az eredmény pedig jól látható a képen is, amin edzőjével pózol. A posztban egyébként azt is elárulta, hogy most új kihívások elé néz, hiszen a tervek szerint nemsokáravadiúj edzéstervet és módszereket próbálnak ki trénerével.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...