Ennyiszer mos hajat Tóth Andi – szerintetek sok vagy kevés?

Az énekesnő Instáján árulta el, hogy szerinte mennyi az ideális hajmosás egy hét alatt.

Az énekesnőnek legendásan gyönyörű haja van, amit a követői is megirigyeltek és feltették neki a Nagy kérdést: „Mégis minek köszönheti?”. Andi elmondása szerint régen még szalma volt a frizurája, de mióta csak heti egyszer mos hajat, teljesen helyre jött és sokkal egészségesebb is most. Ezt tanácsolja egyébként másoknak is. Azt ajánlja, hogy ha már nagyon zsíros, akkor inkább kössék fel, fogják össze, de akkor se engedjenek a csábításnak. „Ne mossátok olyan gyakran. Az elején nehéz lesz” – mondja a videóban.

Egyébként vannak olyan esetek, mikor indokolt akár a napi hajmosás is a szakértők szerint. A lényeg az, hogy mindig figyelj a jelekre, mert ha már nagyon viszket a fejbőröd, akkor inkább állj zuhany alá. Ha pedig nem igazán tudod eldönteni, hogy mi is a jó, akkor keress fel egy szakembert, aki pár vizsgálat után meg tudja mondani, mi számodra az ideális szám.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...