Ennél aranyosabbat ma már nem látsz: Tütüben pózoló csirkéket mutatunk!

Egy állatokkal teli fotósorozat mindig felvidítja az embert, különösen, ha az említett képeken tüllszoknyába bújtatott csirkék szerepelnek!

Valljuk be, a csirkéket a legtöbb ember megsülve, grillezve vagy rántva szereti, pedig a szóban forgó háziállat valójában nagyon tud kötődni az emberhez, színes tollazata és tömzsi termete miatt nem csak látványos, de olykor még szórakoztató is.
Az elmúlt napokban vírusszerűen terjednek azon Instagram oldalak fotói, ahol többen is tütüben örökítik meg a szárnyasokat.
Amerikai kutatók szerint a csirkéken tökéletesen lehet tanulmányozni az udvarlás folyamatát, mely egyfajta násztáncként írható le. Mindezek alapján az ismerkedés egy tánccal kezdődik, mely során az állat kinyújtja egyik szárnyát és körbe-körbe kezd el táncolni. A tyúk leguggol és elfedi magát, ezzel azt mutatva a kakasnak, hogy készen áll a párzásra.
Képzeljük el, hogy mindezt szegény pára egy szoknyában csinálja...
A világon több tucat tyúkfélét tartanak számon, a különleges, éjsötét tollazatú, fekete húsú és csontú indonéz ayam camani-tól kezdve, a gyöngytyúkon át a selyemtyúkokig, sok helyen hobbiállatként tartják őket.

EZ IS ÉRDEKES:

Ezeket olvastad már?

via boredpanda

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...