Elkészült a Ivan & The Parazol és a MONYO Brewing közös söre, az Exotic Post Traumatic

A zenekar és a kisüzemi sörök zászlóshajója, a MONYO Brewing közösen mutatta be az Ivan & The Parazol negyedik nagylemezéhez készített sörét. 

Az Exotic Post Traumatic-nak keresztelt sör különlegessége, hogy egy teljesen új sörtípus, a Brut Ale eperrel megbolondított változata.

„A sörkülönlegességek kedvelőjeként és fogyasztójaként a zenekar már nagyon régen szeretett volna valamilyen ehhez hasonló együttműködést egy főzdével. A MONYO Brewing több szempontból is a legjobb lehetőségnek bizonyult. Alapvetően szerettük volna, ha a lemez köré egy olyan kíséret kerül, ami az összes érzékszervet igénybe veszi: a zene a fülnek, a klipek és fotók a szemnek, az ízlelőbimbóknak pedig egy saját sör” - meséli Vitáris Iván, a zenekar frontembere. Sok közös ötletelés után végül a Brut Ale-ra esett a választás.

„Az alapból is különleges főzetet a rengeteg belekerülő valódi eper (200 kg) bolondítja meg. Ettől lesz benne egy olyan kettősség, mint magában a lemezben. Édes, de mégis savanyú, világos, de nem átlátszó, erős, de mégis könnyed, így született az Exotic Post Traumatic.”

A MONYO Brewing-tól egyébként sem állnak távol az együttműködések. Tavaly például a Quimby-vel dolgoztak együtt.

Az Exotic Post Traumatic epres Brut Ale-ből 2000 liter készült összesen, csapolva és üveges formában is megtalálható lesz országszerte. Az új albumot május 3-án az Akvárium Klubban mutatják be Ivánék.

Ezt láttad már?

8+1 ok, amiért nem fogysz

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...