Elképesztő, mit művel ez az 1 éves kisfiú a konyhában, pedig még járni is alig tud

Kobe még csak egy éves, amit viszont a konyhában művel, arra nem lehet sok más dolgot mondani, mint hogy zseniális, eszméletlenül cuki és nagyon szórakoztató!

Járni talán még nem is tud, egy évesen viszont már tökéletes banánkenyeret süt Kobe, az egy éves szakácsfiúcska. A séfsapkás, kis kötényes fiúnak Instagramon már több, mint 790 ezer követője van, videóitól pedig szó szerint elolvadnak az internetezők. Kobe kitörő boldogsággal és lelkesedéssel dob össze (szülei segítségével persze) egy banánkenyeret, gyúr pizzatésztát vagy éppen készít el egy igazi olaszos paradicsomos fogást.

Aki pedig egy kicsit más szemszögből nézi a videókat, arra is rájön, hogy az egy éves kisfiú nem csak aranyos, de nagyon ügyes is. Szépen gyúrja a tésztát, keveri meg a serpenyőben piruló húst, és önti össze az alapanyagokat. Egy ilyen korú gyermek még nem feltétlenül tesz ilyen már-már kecsesnek mondható, egész mozdulatokat, Kobe motorikus képességei korához képest egészen fejlettnek mondhatóak.

Persze ezek a videók nagy odafigyeléssel készülnek, a szülők, leginkább a kisfiú anyukája mindig segíti és figyeli Kobe-t, nehogy az véletlenül leöntse vagy megégesse magát főzés közben, esetleg egy kicsivel több borsot szórjon az ételbe annál, mint amennyi kell bele.

Reméljük, a kisfiú főzés iránti szeretete a jövőben sem fog alább hagyni, és egyszer még sokat hallunk a profi séfről, aki már egy évesen teljes menüket tudott elkészíteni.

via delish

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...