Elképesztő, milyen kevés változtatással kelt új életre ez a kis szürke konyha!

Hogy tud egy 8 négyzetméteres, unalmas konyha trendivé és stílusossá válni? Jó kérdés, és mi elhoztuk a választ is! 

Tipikus, világos fa konyhabútor, kevésbé tágas helyiség, egy kis linóleum, azaz egy tipikus unalmas konyha, ahol a fantáziának nyoma sincs. A tulajdonosok Alma Arrieta és férje, Jason azonban gondoltak egy nagyot.
A pár másfél hónap alatt teljesen „lebontotta” a helyiséget, felszedték a padlót, eltüntették a konyhabútort és a régi konyhai gépeket is. Saját maguk újították fel a helyiséget, napi 6 nap, 10-12 órát dolgoztak.

Így nézett ki a konyha a felújítás előtt:

Nem éppen csúnya konyha, de valljuk be, elég unalmas és jellegtelen.
A pár lebontott egy oldalsó falat is, aminek segítségével a konyha nagyon tágas helyiség lett. Korábban is nagy fényárban úszott, de így nyerte el igazi, végső formáját. Maga az átalakítás 23 ezer dollárba, azaz kicsivel több, mint hét millió forintba került. A fiatal házaspár pedig mindent egyedül csinált, kivéve a vízvezeték szerelést és a villanyt.
Le a kalappal, hiszen ahogy alább is látható, a konyha fantasztikusan sikerült!
Tágas, nyitott és zárt polcrendszerekkel ellátott, ahol a fehér és a fa tökéletes harmóniában működik egymással. Elegendő pakoló felülettel, praktikus elrendezéssel. Zseniális ötlet ebben az esetben, hogy helyhiány miatt nem foglal külön részt egy konyhasziget, hanem a konyha munkalapjának folytatása lett egy konyhapult.

A fő irányvonal az élhetőség és a praktikum volt, amit maximálisan sikerült megvalósítani.

Mi nagyon szeretjük. És ti?

Ez is érdekelhet:

Ezeket olvastad már?

via apartmenttherapy

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...