Elképesztő konyhát rejt ez a New York-i felhőkarcoló

A New York-i felhőkarcoló 36. emeletén valami elképesztően csodás konyha bújik meg.

Mindig is kíváncsi voltál, hogy néznek ki a híres New York-i felhőkarcolók belülről? Hogy élnek ezekben az égig érő épületekben a lakások tulajdonosai? Találtunk egy lakást, amibe most bekukkanthatunk! Mutatjuk!

Pritzker-díjnyertes építész, Jean Nouvel 53 West 53 nevet viselő tornya 1050 méterével emelkedik ki Manhattan közepéből.

André Fu belsőépítész munkája pedig ez a 36. emeleten lévő luxuslakás, ahova bármikor nagyon szívesen beköltöznénk!

Az étkezőben a legszembetűnőbb a nem mindennapi csillár, ami egyértelműen az étkező mellett a nappalit is uralja szépségével. Különleges, modern kivitelezés, ami minden giccstől mentes.

Az étkező folytatása a nappali, ahol a magas minőségű textilek, búrotok és anyagok viszik el a showt.

A konyha pedig Thierry Despont által megálmodott desing, ami a mai modern kor konyhájának megtestesítője. A minimalizmus uralta, magas fényű, beépített konyhaszekrények, a márvánnyal keretezett konyhaszigettel együtt tökéletes összképet alkotnak.

Természetesen az otthonból medence és boros pince sem hiányozhat.

Ki ne szeretne itt lakni?

Ezeket olvastad már?

via ElleDecor

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...