Elképesztő, hogy már azért is beszólnak egy lángososnak, mert hajléktalannak ad enni

Szomorú, ami a bajai lángozónál történt, de szerencsére vannak még jó emberek is a világon.

Elképesztő és egyben szomorú történetet osztott meg Facebook-oldalán a bajai Sugó-parti lángossütő. Szabó Richárd, a hely tulajdonosa éppen a poharakat szedte be a teraszon, amikor meglátott egy gyereket, aki az anyukájával sétált feléjük. A gyermek meghallotta a Hupikék Törpikék mesét, ezért arra kérte édesanyját, hogy üljenek be a lángosozóba. Az anya válasza megdöbbentő volt, miután meglátta, hogy egy hajléktalan hurkát és lángost eszik:

- Ez a hajléktalan étkezde , ide nem megyünk!

A tulajdonos megdöbbent, és sajnálja, ami történt. Gyűlölködés helyett azonban abban bízik, hogy az anyuka egyszer a vendége lesz, és elmesélheti neki, milyen a hajléktalan lét.

A lángosozó tulajdonosa körülbelül egy napja posztolta a történetet, azóta rengeteg támogatást kapott. A hajléktalan úrnak sem kell egy darabig éhezni, mivel egy önzetlen, segítő hölgy 50 ezer forintot ajánlott fel neki, amit a lángosozóban ehet le. Ebből is látszik, hogy szerencsére még vannak olyan emberek, akik nem ítélkeznek, csak SEGÍTENEK annak, aki rá van szorulva.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...