Életveszélyes ízeltlábút kóstolt új főzőműsorában Gordon Ramsay

Az egyik legveszélyesebb ízeltlábút kóstolta meg Guyanában járva, miután megtanították, hogyan fogja el és süsse meg. 

Szinte mindegy, hogy Gordon Ramsey milyen főzős műsort indít, egyszerűen nem lehet nem imádni. Nem számít, hogy kit aláz a Pokol konyhájában, az Amerikai mesterszakácsban próbálja megtalálni a legjobb séfet az országban, vagy már meglévő éttermeket alakít át, egyszerűen szórakoztató a stílusa. Ezért is volt sejthető, hogyGordon Ramsay: Új utakon című sorozata is sikeres lesz.

A National Geographicon futó műsorban új oldaláról ismerhetjük meg a sztárséfet. A jelenleg a második évadnál tartó sorozatban egyszerre főz és utazgat, emellett pedig minden vakmerő dolgot kipróbál. Kiugrott már egy helikopterből, evett már tengerimalacot, tevét, hangyapetét is, a legújabb epizódban pedig a tarantulát is megkóstolta, mint az egy frissen kiadott jelenetből kiderült, nézzétek:

„Húha, sosem gondoltam volna, hogy ennyire ízleni fog"

– áradozott a szakács.

Kíváncsian várjuk, mi lesz a következő "ínycsiklandó" fogás, amit kipróbál!

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Getty

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek