Életveszélyes ízeltlábút kóstolt új főzőműsorában Gordon Ramsay

Az egyik legveszélyesebb ízeltlábút kóstolta meg Guyanában járva, miután megtanították, hogyan fogja el és süsse meg. 

Szinte mindegy, hogy Gordon Ramsey milyen főzős műsort indít, egyszerűen nem lehet nem imádni. Nem számít, hogy kit aláz a Pokol konyhájában, az Amerikai mesterszakácsban próbálja megtalálni a legjobb séfet az országban, vagy már meglévő éttermeket alakít át, egyszerűen szórakoztató a stílusa. Ezért is volt sejthető, hogyGordon Ramsay: Új utakon című sorozata is sikeres lesz.

A National Geographicon futó műsorban új oldaláról ismerhetjük meg a sztárséfet. A jelenleg a második évadnál tartó sorozatban egyszerre főz és utazgat, emellett pedig minden vakmerő dolgot kipróbál. Kiugrott már egy helikopterből, evett már tengerimalacot, tevét, hangyapetét is, a legújabb epizódban pedig a tarantulát is megkóstolta, mint az egy frissen kiadott jelenetből kiderült, nézzétek:

„Húha, sosem gondoltam volna, hogy ennyire ízleni fog"

– áradozott a szakács.

Kíváncsian várjuk, mi lesz a következő "ínycsiklandó" fogás, amit kipróbál!

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Getty

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...