Így nem buksz majd bele az életmódváltásba a pszichológus szerint

Évről évre megfogadjuk, hogy az újévben egészségesebbek, sportosabbak és kiegyensúlyozottabbak leszünk. Az új szokások, szigorú edzések és tiszta étrendek azonban sosem tartanak sokáig. Most elmondjuk, hogyan lehet fenntartható és sikeres az életmódváltás a pszichológus szerint.

Év vége felé sokan gondolkodnak el azon, hogy drasztikus életmódváltásba kezdenek. Január elején megtelnek az edzőtermek, a könyvesboltok polcairól elfogynak a diétás szakácskönyvek, az otthoni nassolnivalók pedig a kukában landolnak. Aztán néhány hét múlva mindenki megunja a heti több edzést és cukormentes étkezést, és visszatér a korábbi szokásaihoz.

Így lehet fenntartható és sikeres az életmódváltás a pszichológus szerint

Az életmódváltás egyáltalán nem könnyű, főleg, hogyha azt szeretnénk, hogy tényleg kitartson. Rachel Sufczynski klinikai szakpszichológus és egészség tanácsadó tippjei azonban segíthetnek, hogy idén tényleg elérd a céljaidat.  

Kattints a galériára!

Forrásunk volt. 


Még több egészség:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...