3 éttermi étel, amit az élelmiszer-biztonsági szakértő sosem enne

Az élelmiszer-biztonsági szakértő most egyszer és mindenkorra tisztázta, hogy szerinte mely fogások jelentik a legnagyobb egészségügyi kockázatot az éttermekben. Ha legközelebb egy vendéglátóhelyen vacsorázol, akkor biztos, ami biztos alapon hagyd ki az alábbi ínyencségeket!

Köztudott, hogy ételmérgezést leginkább a rosszul elkészített és nem megfelelően tárolt ételek okoznak a bennük talált baktériumok miatt. És míg az otthoni konyhánkban egyszerűbb odafigyelni a higiéniára és az élelmiszerek tárolására, addig az éttermekben már más lehet a helyzet. Szerencsére Ellen Shumaker amerikai élelmiszer-biztonsági szakértő elárulta, hogy mely ételeket érdemes elkerülni az éttermekben.

Forrásunk volt.


Még több érdekesség:

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!