3 éttermi étel, amit az élelmiszer-biztonsági szakértő sosem enne

Az élelmiszer-biztonsági szakértő most egyszer és mindenkorra tisztázta, hogy szerinte mely fogások jelentik a legnagyobb egészségügyi kockázatot az éttermekben. Ha legközelebb egy vendéglátóhelyen vacsorázol, akkor biztos, ami biztos alapon hagyd ki az alábbi ínyencségeket!

Köztudott, hogy ételmérgezést leginkább a rosszul elkészített és nem megfelelően tárolt ételek okoznak a bennük talált baktériumok miatt. És míg az otthoni konyhánkban egyszerűbb odafigyelni a higiéniára és az élelmiszerek tárolására, addig az éttermekben már más lehet a helyzet. Szerencsére Ellen Shumaker amerikai élelmiszer-biztonsági szakértő elárulta, hogy mely ételeket érdemes elkerülni az éttermekben.

Forrásunk volt.


Még több érdekesség:

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...