Eleged van az ételszagból a nappaliban? Itt van egy dögös megoldás!

Lehet úgy egyterű a konyhánk, hogy közben nem kell ételszagban üldögélnünk a kanapén? A kérdésre egyértelműen igen a válasz.   

Manapság az egyterű konyhák divatját éljük, nem véletlenül. A nappalival egybe nyitott konyhák nem csupán jobb térérzetet produkálnak, de azt is megkönnyítik, hogy a család értékes időt töltsön együtt. A megoldás kétségtelen hátránya az, hogy a konyhai rumli látványa a kanapéról is látható, és az ételszag akadálytalanul terjeng az egész helyiségben. Akiknek sok könyvük van, amiatt is aggódhatnak, hogy a konyhai pára kikezdi a féltve őrzött kincseiket.

Van egy megoldás, ami az egyterű konyha-nappali minden előnyét megőrzi, de az ételszagot, és - a konkrét megvalósítástól függően - a kupi látványát is meg tudja szüntetni.

Sokan csak áttetsző üvegfallal választják el a konyhát a nappalitól, így egy nagy méretű, de mégis szeparált funkciókkal rendelkező térben élvezhetik a mindennapokat.

Az elegáns, osztott üveggel feldobott térelválasztók ráadásul nagyon látványosak tudnak lenni, esztétikai szempontból sem rossz megoldások.

via The Kitchn

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Csodaszép "rézedények", amikben nem ragad oda az étel

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...