Elegáns kalapos nyúl New Yorkból, aki csodás francia fogásokat főz

Nemcsak nálunk, hanem a világon mindenhol fénykorukat élik a bisztrók. A Pierre Lapin mégis valami egészen mást mutat, mint az a bisztróktól megszokott.

A bisztrók egymás után nőnek ki a földből, éppen ezért nem egyszerű egyedit és újszerűt mutatni. A Pierre Lapin bisztrónak sikerült.

Pierre Lapin: New York és Franciaország tökéletes elegye

A New York-i De Bistro Pierre Lapin a francia ételeket egy egészen új szintre emelte. Az étterem séfje, Harold Moore küldetése, hogy megváltoztassa gondolkodásunkat a buggyantott tojásról, az aszpikról, a füstölt borjú- és sertéshúsokról, valamint a hagyományos francia ételekről. Az étteremben nemcsak finom és új ízekkel, hanem elképesztően látványos ételekkel várják a vendégeket.

Pierre, a nyúl

A De Bistro Pierre Lapin-t a párizsi bisztrók és a fény városának mindig nyüzsgő, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, valamint ízletes húsokkal teli piacai inspirálták. Monsieur Pierre Lapin, az elegáns, kalapos nyúl, akiről az étterem a nevét is kapta, imádja az antik bútorokat, a fényűző csillárokat, amikkel az éttermet berendezték. A bisztróban saját sütésű kenyeret, házi vajat és pástétomot szolgálnak fel, a hagyományos francia ízeket pedig a mindig pezsgő New York által inspirált új ízvilággal ötvözik.

A tündéri bisztró belseje

Gyönyörű sütemény maracujával:

Málnás, krémes csoda:

Buggyantott tojás aszpikos zselével:

A Pierre Lapinban így néz ki egy Margarita koktél:

Csirkemell, burgonyapüré, nyári zöldségek:

Puha csirkecombok kucsmagombával:

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Guszta és színpompás rajzok süteményekről – Te melyikbe harapnál bele?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...