A bisztrók egymás után nőnek ki a földből, éppen ezért nem egyszerű egyedit és újszerűt mutatni. A Pierre Lapin bisztrónak sikerült.
Pierre Lapin: New York és Franciaország tökéletes elegye
A New York-i De Bistro Pierre Lapin a francia ételeket egy egészen új szintre emelte. Az étterem séfje, Harold Moore küldetése, hogy megváltoztassa gondolkodásunkat a buggyantott tojásról, az aszpikról, a füstölt borjú- és sertéshúsokról, valamint a hagyományos francia ételekről. Az étteremben nemcsak finom és új ízekkel, hanem elképesztően látványos ételekkel várják a vendégeket.
A De Bistro Pierre Lapin-t a párizsi bisztrók és a fény városának mindig nyüzsgő, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, valamint ízletes húsokkal teli piacai inspirálták. Monsieur Pierre Lapin, az elegáns, kalapos nyúl, akiről az étterem a nevét is kapta, imádja az antik bútorokat, a fényűző csillárokat, amikkel az éttermet berendezték. A bisztróban saját sütésű kenyeret, házi vajat és pástétomot szolgálnak fel, a hagyományos francia ízeket pedig a mindig pezsgő New York által inspirált új ízvilággal ötvözik.
Gyönyörű sütemény maracujával:
Málnás, krémes csoda:
Buggyantott tojás aszpikos zselével:
A Pierre Lapinban így néz ki egy Margarita koktél:
Csirkemell, burgonyapüré, nyári zöldségek:
Puha csirkecombok kucsmagombával:
Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?
Guszta és színpompás rajzok süteményekről – Te melyikbe harapnál bele?