Elég jó híreket jelentett be az Ikea

Kezdhetjük az internetes rendelést az IKEA áruházából, igaz, egyelőre áruházi átvétellel. 2017 nyarától azonban már házhoz szállítás is elindul.

  • A folyamatot úgy kell elképzelni, hogy otthon a számítógép előtt ülve megvásárolhatjuk a kívánt termékeket, majd kiválasztjuk azt az időpontot, amikor át tudjuk venni az áruházban.
  • A webshop eleinte csak a budaörsi áruházban lesz elérhető.
  • Az áruházban lévő termékek 75-80 százalékát tudjuk majd online is megvásárolni.

Az Ikea még keresi munkatársait

Az áruház tájékoztatása szerint hiába van munkaerőhiány az országban, számukra nem okoz gondot megfelelő munkaerő megtalálása - írja a Pénzcentrum jelentése. Ennek oka többek között az lehet, hogy az áruház komplex juttatási csomagot kínál dolgozóinak, például nyugdíj előtakarékossági hozzájárulást, bónuszokat és bérlettámogatást is adnak.

Jó hír, hogy van még hely néhány dolgozónak az új IKEA áruházban: éttermi dolgozókat, eladókat és logisztikai munkaerőt is keresnek még.

A svéd bútorlánc hazai vezetésének tájékoztatása szerint a legújabb egység megnyitásával több mint 200 új munkahely jön majd létre. Az áruház hatalmas lesz, összesen 34 ezer négyzetméter, vagyis nagyobb, mint az eddigiek. Ráadásul az új áruház fenntarthatósági szempontból is zászlóshajónak számít majd.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...