Családias hangulatban
Az Ikea sajtóvacsoráján remek programokkal, csodálatos dekorációval és hihetetlenül családias légkörrel vártak bennünket. Újdonságszámba ment, hogy idén nem csak a sajtó tagjait, de gyermekeiket is szívesen látták a jeles eseményen - a KukTanodában kicsik és nagyok mind kivették a részüket a nagy sütögetésből.
Mindenki kivette a részét a munkából
Két glöggözés és megannyi csevej között készültek a remek sütemények: volt itt aszalt szilvás zabpelyhes keksz, kókuszos–vörösáfonyás cookie, mézeskalács, édes-sós földimogyorós keksz Nigella receptje alapján, parmezános-rozmaringos keksz és végül, de nem utolsó sorban csokoládébevonatos kókuszbonbon is. Négy pultnál folyt a tüsténkedés, a kicsik pedig nyakig csokisan segédkeztek.
Készülnek a finomságok
Amíg sültek a finomságok, Laza Péter, az Ikea Örs vezér téri áruházának lakberendezője tartott egy gyorstalpalót az Ikea 2013-as téli/karácsonyi szezonjának fő csapásirányáról: idén a natúr, a svéd, a glamour és a nagyon színes trendek kaptak főszerepet, sőt ide is betört a divatvilágból már jól ismert neon őrület.
A lakoma
A vacsoramenü többek közt a már jól ismert és régóta bevált Ikea food-ból, azaz az elmaradhatatlan svéd húsgolyókból állt, de nem volt hiány rákból, lazacból, salátafélékből és szarvashúsból sem.
Köszönjük a meghívást!