5 egyszerű recept, amit bárki el tud készíteni fejből

A fejből, recept nélkül főzés már egy igen komoly szintje a konyhai alkotásnak, persze idáig el is kell jutni egy sok gyakorlással és hibázással kikövezett úton. Szerencsére azért vannak kiskapuk, amiken néha-néha kiszökhetünk: az alábbi receptek például mind ilyenek.

Felemelő érzés, amikor az ember végre a receptek béklyóitól szabadon alkothat a konyhában – ehhez persze vagy komoly gasztronómiai tapasztalat kell vagy néhány egyszerű recept. Annyira egyszerű, hogy még egy kezdő is bátran nekiáll majd… akár még pontos leírás nélkül is, megérzések és sok-sok kóstolás által vezetve. Most 5 ilyen egyszerű recept következik, készítsük el őket bátran, ahogy mondani szokás, félig-meddig csukott szemmel.

Nézd meg galériánkban a fejből is elkészíthető egyszerű recepteket!

Csak úgy mutatóba néhány recept... de úgyis menni fog nélkülük:

Pásztorpite szaftosan-sajtosan

Az angol konyhát sokszor alábecsüljük, pedig vannak igazi gyöngyszemei is! Az egyik ilyen a pásztorpite, ami gyakorlatilag köret és húsétel egyszerre: a zöldséges darált húsos ragut ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több cikk, ami segít majd az otthonfőzésben:

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Innen tudhatod, hogy elfagytak-e a gyümölcsfáid

Az április szeszélyes időjárását még a meteorológusok sem mindig tudják előre megjósolni, így nem csoda, ha váratlanul ér egy fagyos éjszaka, ami a növényeidet, többek közt a gyümölcsfáidat is megrongálhatja. Most eláruljuk, honnan tudod megállapítani, hogy fagykár érte őket, és ha igen, akkor mi a teendő!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti őzgerinc minden jóval

Várjuk húsvétkor vendégeinket ezzel a klasszikus őzgerinccel: az ünnepi ízek csak úgy tobzódnak benne, ráadásul jó előre elkészíthető, így kiváló előétel lehet az olyan ...

Hatlapos Eszterházy-torta

A burgenlandi kirándulásunk után szereztem meg a receptet, nem is akárhonnan, az Eszterházy szakácskönyvből. Ennek ellenére nem állítom, hogy ez az eredeti, hiszen máig tisztázatlan, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!