Egyszemélyes mini konyha, amit bárhová magaddal vihetsz

Egy designer ici-pici, hordozható  konyhát tervezett azoknak a fiataloknak, akiknek nagyon kicsike az életterük. 

Yu Li, a Royal College of Art végzőse úgy döntött, tervez egy hordozható, aprócska konyhát azoknak a fiataloknak, akik csak egy szobát bérelnek, és így nincs rá lehetőségük, hogy saját konyhájuk legyen.

Az Assembly készlet nyolc egységet sűrít egymásba: vágódeszka, indukciós tűzhely, lábas, serpenyő, evőeszközök, szárító, kis étkészlet és egy szállító doboz.

A tervező esztétikus és hasznos terméket kívánt létrehozni. A letisztult, piros dobozban polcokra van behelyezve a főzőlap, az edények és egy fül, ami jó a serpenyőhöz és a lábashoz is. A doboz hátlapja csepegtetőtálcaként is tud funkcionálni, de ehhez erősítve lehet szállítani a vágódeszkát is.

A megközelítés a konyhát nem egy határozott térként és helyiségként értelmezi, hanem egy termékként, ami rugalmasan alkalmazkodik az aktuális körülményekhez.

via Dezeen

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

5+1 dögös doboz, amelyekből jobban fog esni az ebéd az irodában

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...