Az egyik gyorsétteremben komoly ára van a buta kérdéseknek

Inkább gondold meg kétszer, mit is akarsz kérdezni. 

Azt hihetnénk, eléggé betelhetett a pohár a denveri Tom's diner nevű gyorsétterem személyzeténél, a vendéglátóhely ugyanis igen furcsa módon szeretné arra motiválni vendégeit, hogy azok ne kérdezzenek hülyeségeket.
Néhány héttel ezelőtt egy amerikai Reddit felhasználó osztotta meg az internetezőkkel az étteremben kapott számláját, amelyre a 9 dolláros csirkecsíkok és a 3 dolláros krumplipüré mellé a vendégnek még felszámoltak 38 centet (csaknem 115 forintot) azért, mert hülyeséget kérdezett.
A kommentelők persze azonnal elkezdtek véleményt nyilvánítani, sokak szerint csak egy hamis számlát fotózott le a poszt írója, de volt aki azon viccelődött, milyen gazdag lenne, ha minden hülye kérdésre adott válaszért kapott volna 38 centet.
Bár elsőre nehéz eldönteni, felháborító vagy vicces az éttermi számla, aki egy pillantást vet az étterem étlapjára rögtön rájön, hogy a vendéglátóhely valójában csak viccelődik.
Az "egészséges lehetőségek" menüpont alatt elérhető opció az is, ha kihagyjuk az ebédet és inkább pénzt spórolunk, de akár haza is sétálhatunk, ennek ára pedig egyenesen felbecsülhetetlen.
Az étterem egyik régi dolgozója szerint valójában egyik pincér sem számlázza ki a vendégeknek a "hülye kérdéseket", csak akkor, ha a vendég maga látja be, hogy butaságot kérdezett, és ragaszkodik hozzá, hogy írják ezt is a számlájára. Mint kiderült, a gyorsétterem egyik mottója az, hogy az emberek ne vegyenek mindent olyan komolyan, és nevessenek ne csak másokon, de adott esetben akár saját magukon is.
{SZAVAZAS}

via delish, címlap:Thomas Habr on Unsplash

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...