Egy anyuka már most elkészítette a karácsonyi menüt

Úgy tűnik, hogy a karácsonyi készülődést nem lehet elég korán elkezdeni. Egy anyuka például már szeptember 16-án elkészítette a teljes menüt.

A karácsony az egyik legcsodálatosabb ünnep az évben, mely rengeteg készülődést vesz igénybe. Nemcsak az ajándékokat kell beszerezni, de meg kell főzni a vacsorát is, mely valljuk be több órán keresztül készül. Az utóbbi miatt akár a fél szentestét is a konyhában tölthetjük.

Egy anyuka már most elkészítette a karácsonyi menüt

Ezt elégelte meg Tahnee Beck, aki úgy döntött, nem hajlandó a karácsonyt főzéssel és sütéssel ünnepelni, és inkább lefőzi előre az egész menüt. Ráadásul nem is kevéssel előtte, pontosan szeptember 16-án teszi meg mindezt, ami bárhogyan nézzük, három hónappal a jeles esemény előtt történt.

Az anyuka általában hét embert lát vendégül karácskor, így nem kis mennyiségű ételt kell készítenie.

Imádom a karácsonyt! Azzal, hogy előre elkészítem a menüsort, még jobban tudom élvezni ezt az időszakot, hiszen a nagy napon nem a krumplipucolás miatt kell aggódnom.

Tahnee egyébként állítja, hogy ezzel a módszerrel nemcsak a stressztől és a főzéstől szabadul meg aznapra, de rengeteg pénzt spórol.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk