Ed Sheeran jól megizzasztotta Sárközi Ákosékat a borválasztásával

Merthogy az általa rendelt bortípus nemcsak Budapesten, de egész Magyarországon hiánycikk.

Ahogy azt már a hét elején megírtuk, Sárközi Ákos éttermében vacsorázott az elmúlt hétvégén a háromszoros Grammy-díjas angol énekes, dalszövegíró Ed Sheeran, aki az MTV európai zenei díjkiosztó show-ja, az EMA gála miatt utazott Budapestre.

Sebestyén Balázsék rádióműsorukban hívták fel a séfet, hogy meséljen a Sheerannel való találkozásról - írja a 24.hu. Mint kiderült, az énekes egészen hétköznapi módon viselkedett, nem voltak extra kívánságai, egyedül a borozásnál akadt kisebb problémája Sárköziéknek.

Ő a hétköznapi srác. Egy kis probléma volt: egy 1985-ös testesebb bort szeretett volna inni, hát persze hogy nem volt ilyen típusú bor az étteremben. Gondolhatod, elkezdődött a rohangálás, telefonálgatás, hogy honnan lehet ilyet szerezni. Persze nem volt sehol a városban. Majd egy burgundit ittak végül

– mesélte a séf, a beszélgetést itt lehet meghallgatni.

Ed Sheeran másnap már a Music Television európai zenei díjátadó show-ján, az EMA-n lépett fel, ami idén a szivárvány színeiben tündökölt, hiszen a népszerű gála 2021-ben az LMBTQ+ közösségek elfogadásának témáját tűzte ki zászlajára.

Ennek jegyében a zenecsatorna ismét egy stílusos és emlékezetes showműsorral készült, ahol a nemzetközi popszakma nagy és feltörekvő tehetségei egyaránt megjelentek egy-egy produkció vagy díjátadás erejéig. Így lehetett, hogy a magyarországi színpadon egymást váltotta az alternatív rock közkedvelt bandája, az Imagine Dragons, a reggaeton új királya, Maluma, az európai díjátadó történelmében először transznemű előadóként színpadra lépő Kim Petras, valamint a folkzenészből a világ egyik legnagyobb popsztárjává avanzsált Ed Sheeran.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapkép: Spotify / Ed Sheeran / Gingerbread Man Records

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...