Ed Sheeran saját csípős szósszal rukkolt elő

A zeneipar után Ed Sheeran a csípős szószok piacát is meghódítaná: megérkezett két ízből álló márkája, a Tingly Ted's .

Nem ritka, hogy a hírességek a gasztronómiába terjeszkednek tovább, vannak, akik éttermet vagy kávézót isznak, mások valamilyen saját alkoholmárkával, vagy épp kávéval rukkolnak elő. Most pedig Ed Sheeran énekes is beállt a sorba, és nem is akármilyen termékkel örvendeztette meg a rajongókat: február 21-én bejelentette, hogy saját csípős szószt dob piacra.

A háromszoros Grammy-díjas énekes-dalszerző a Kraft Heinz-cel közösen alkotta meg saját csípősszósz-márkáját, ami gyerekkori beceneve, a Ted után a Tingly Ted's elnevezést kapta. Az Instagram-videójában Ed Sheeran elmondta, hogy egész életében rajongott a ketchupért és a csípős szószért, és mindig is arról álmodott, hogy egy olyan szószt hozzon létre, amely ugyanolyan előkelő helyet foglalt el, mint a ketchup.

A 32 éves Sheeran hozzátette, hogy a fő célja az volt, hogy olyan szószt hozzon létre, amely nem „vizes", és nem kerül ugyanarra a polcra, mint a többi véletlenszerű csípős szósz.

Ed Sheeran saját csípősszósz-márkával rukkolt elő / Photo by Ian Gavan/Getty Images

A márkát két ‘Tingly’ és ‘Xtra Tingly’ elnevezésű ízzel indította útjára Sheeran.

„Egy éven keresztül egy nagyszerű keverőcsapattal együtt próbáltam kiválasztani a tökéletes ízeket, és két abszolút bombázó, a Tingly és az Xtra Tingly között állapodtunk meg" - írta Sheeran a csípős szószok saját Instagram-oldalán publikált nyilatkozatában.

Azt is elárulta az énekes, hogy ahogy idősebb lett, minden egyes étkezéshez fűszerre van szüksége. „Sokat utazom, ezért jó ötletnek tűnt, hogy legyen egy üveg a bőröndömben, bárhová is megyek, amivel bármilyen ételt fel lehet dobni" – folytatta. „Tényleg nincs olyan étel, amihez ne passzolna".

„Annyira izgatott vagyok, hogy kihozhatom ezt a terméket, ez tényleg olyasmi, amit mindennap használok mindhárom étkezésemhez. Remélem, ti is annyira szeretni fogjátok őket, mint én."

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...