A fél ország drukkol az Ebihal büfé „árvízszakértő" tulajdonosának, az „ország Jánosának"

A Duna hihetetlen mértékű áradása a vízközeli vendéglátóhelyeket is komoly akadályok elé állítja, azonban van, akinek meg se kottyannak a nehéz napok: a Lupa-szigeten található Ebihal büfé tulaja a fél internet kedvence lett meglepően higgadt hozzáállása miatt.

Nem aggódik a Duna áradása miatt a Lupa-szigetnél működő Ebihal büfé tulajdonosa, és ezt élőben is elmondta a riporternek, aki arról kérdezte, mi lesz velük, ha tetőzik a folyó, illetve hogy nem hiányzik-e nekik a szakértői segítség. Darók János úgy véli, ő pont elég ide szakembernek, nem kell félni, sőt, kiderült, hogy 2021-ben már túléltek egy hasonló helyzetet: akkor is az optimizmusok segített rajtuk, ugyanis az áradó Dunában mérleghintáztak - írja a Blikk.hu.

A felettébb higgadt és magabiztos nyilatkozatot itt megnézhetitek:

Az Atv 2024 szeptemberi, aktuális árvízhelyzetről készített riportjában János nem hazudtolja meg magát: kiegyensúlyozott, végletekig nyugodt arccal közli, hogy ő úgyis jobban tudja, mit kell csinálni, mint a katasztrófavédelem, az internet pedig odavan hozzáállásáért. Hajrá, ebihalak!

Rétest is kóstolhattok náluk:

Meggyes rétes házi tésztából

Egy jó rétes sose rossz, még kicsit langyosan, egy gombóc vaníliafagylalttal tálalva kevés sütemény veheti fel vele a versenyt. Aki pedig már készítette házi tésztával, az tudhatja, ...

Forrásunk volt.


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...