Ebben a New York-i étteremben te halászhatod ki a vacsorádat – A nagy Ho-ho-ho Horgász kedvenc helye lenne

A nagyvárosban élők ingerküszöbe magasabban van, azonban ez az étterem talán még a tősgyökeres New York-i lakosokat is meglepte.  

A Zauo egy olyan hely, ahol komolyan veszik a friss alapanyagok használatának az elvét. Erről te is meggyőződhetsz a saját szemeddel - és kezeddel. Az étteremben neked kell kifognod azt a halat, amit a tányérodon szeretnél látni.

Valami más

New Yorkban nehéz újat mutatni az embereknek: ha megéhezel, több mint 24 000 étterem közül választhatsz, így mindegyik hely igyekszik valami újat, valami mást kitalálni. A japán étteremlánc, a Zauo legújabb tagja Manhattanben nyitott meg, és várja azokat, akik már unják a gyorsétkezdéket és a hamburger-sült krumpli kombót.

Az étterembe való belépéskor egy gigantikus üvegtartály tárul a szemed elé, amiben a vacsorád úszkál. Egy rövid halászati gyorstalpaló után már neki is foghatsz a halászatnak: a pisztrángtól kezdve a lazacon, homáron át a sügérig rengeteg hal közül választhatsz.

New York mint halászfalu

Ha kihalásztad a vacsorádat, és döntöttél, miként készítsék el a szakácsok, már csak a gyomrodat kell felkészítened a vacsorára. Az étteremben úgy érezheted magad, mintha egy nyüzsgő halászfaluban lennél, és nem a világ egyik legforgalmasabb, neonfényektől ragyogó városában.

Az ételek frissességét és a szokatlan megvalósítást díjazók kedvence lehet a hely, ha túl tudnak azon lépni, hogy verítékezve fogják ki a vacsorájukat. Te kipróbálnád a Zauo-t?

Forrás: Independent

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Csinos kis készülék, ami mindennapos segítség lehet a laktózérzékenyeknek

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...