Ebben a magyar városban épít éttermet a McDonald's új magyar tulajdonosa

Új tulaj, új étterem egy forgalmas magyar városban - na de hol nyílik?

A McDonald’s Corporation idén februárban jelentette be, hogy a hazai vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándor magyar üzletemberre ruházza át. Az új tulajdonos irányításával a társaság feladata, hogy a McDonald’s hazai Developmental Licensee Partnereként üzemeltesse és fejlessze a piacon működő McDonald’s éttermeket és franchise hálózatot.

Ezt láttad már?

Így nézett ki egy retró étlap a Mekiben - de mennyibe került egy hamburger?

Az új tulajdonos nem késlekedett, a hét elején Gödöllő fő közlekedési útvonala, a Dózsa György út mellett már meg is kezdődtek első új egységének, egyben Gödöllő első McDonald’s éttermének építési munkálatai. A tervek szerint a vendégek 2020 elején vehetik birtokba az autós kiszolgálást is nyújtó éttermet.

A gödöllői a hazai hálózat 7. olyan étterme lesz, ahol a vendégek a „Jövő Élménye” éttermi koncepcióval találkozhatnak majd. A látogatók számára a legfeltűnőbb újdonságot az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok és a „table service”, azaz az asztalhoz történő kiszolgálás jelentik majd. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el kedvenc mekis termékeiket.

Receptajánló:

Big Mac szendvics házilag

A világ leghíresebb hamburgerének házi változata...vigyázzatok vele, mert egy szendvics kétszer annyira laktat, mint az éttermi verzió...

Mekis almás pite

Volt egy korszakom, amikor intenzíven tömtem magamba az Mekis almás pitét, szóval én teljesen megértem a rajongóit. Ez itt most az otthoni változata.

Szintén izgalmas újítás lesz a kétsávos rendelésfelvétel és kiszolgálás, ami az autóval érkező vendégek számára teszi gyorsabbá és kényelmesebbé a vásárlást. Az épület megjelenésében is a jövőt idézi majd: a homlokzat új nemzetközi dizájnnal készül, emellett a belső tér kialakítása is Magyarországon először megvalósuló nemzetközi belsőépítészeti tervek alapján történik.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...