Ebben a gyorsétteremben nem ehetnek az Így jártam anyátokkal sztárjának gyerekei

A Barney-t játszó színész odafigyel arra, hogy gyermekei mindig egészségeset egyenek, ezért a leghíresebb gyorsétterem lánc tiltólistás náluk.

Neil Patrick Harris és szerelme, David Burtka ikrei még 2010-ben születtek meg egy béranyától. A sztárpár mindig is nagyon tudatosan nevelte a gyerekeit, éppen ezért arra is nagyon odafigyelnek, hogy kisfiuk és kislányuk helyesen táplálkozzon. Persze ez nem annyira nehéz, hiszen Patrick férje, David séf, aki több főzős műsorban mutatta már meg tehetségét, nemrég pedig egy szakácskönyvet is kiadott.

Valószínűleg így az sem meglepő, hogy Neil gyerekei soha életükben nem ettek még a Mekiben és valószínűleg nem is fognak. „Rájöttem, hogy soha nem ettek az ikrek eddig a McDonalds-ban. Persze ez szinte alap, ha az ember olyannal lakik egy fedél alatt, aki utálja a kész ételeket.”

Mivel Patrickék egyébként is olyan környéken laknak, ahol sok farm van, így könnyedén tudnak friss alapanyagokat beszerezni. „Mindig van nálunk otthon salátának való. Szeretünk a gyerekeinknek olyan ételeket adni, amik hosszú időre eltelítik őket, nem csak olyanokat, amik után pár óra múlva megint éhesek lesznek.”

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...