Ebben az étteremben sushi helyett SAJTOK sorakoznak a futószalagon

Megnyitott a világ első étterme, ahol futószalagon érkeznek eléd a legjobb sajtok, mindenféle köntösben! A brutálisan jónak ígérkező helyet mi is meglátogatnánk!

Óriási dobás a sajt szerelmesei számára a londoniPick & Cheese. A látszólag őrültnek tűnő ötlet biztosan hatalmas siker lesz, hiszen annyian vannak oda az épp olvadó, kemény vagy desszertsajtokért, úgy tűnik, igazi piaci rést találtak meg a tulajdonosok.

A forradalmi megvalósítás a sushibárok futószalagon érkező ínyencségeit vette alapul, és egy 40 méter hosszú kifutón mennek körbe a bámulatos ízkombinációk. Legyen szó sós vagy édes változatról, itt mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az Egyesült Királyságból érkező sajtokból nem kevesebb, mint 25 változatot használnak.

Az egyik alapító, Mathew Carver elmondása szerint az vezérelte őket, hogy megmutassák, a sajtok sokszínűségét, és hogy azoknak egyáltalán nem kell unalmasnak lenniük, számtalan étellel kombinálhatjuk őket.

Pecorino, gouda, kéksajt, brie és még hosszan lehetne folytatni a különlegességek felsorolását, mi pedig azt vehetjük le a futószalagról, amihez csak kedvünk támad, olyan mint egy óriási sajtbüfé, ami sosem ér véget. Természetesen a jó sajttal gyakran együtt járnak a finom borok is, így ez a hely másik fő profilja, ami belsőépítészeti szempontból is igazán megnyerő.
Az előttünk elhaladó, izgalmas fűszerezésű finomságok és társítások mellett a konyháról a jól megszokott fogásokat is megrendelhetjük, mint a grillezett sajtos szendvics és a lágy, kéksajtos desszertek.
Mi mindenképpen szeretnénk ellátogatni a kecsegtető sajtos étterembe, ahol csak annyi a dolgunk, hogy becsatoljuk az öveket és elmerüljünk a legizgalmasabb kistermelői sajtokból készülő ételekben a kifutópálya mellett.

Ezeket olvastad már?

Top 7 rántott sajt

A karácsonyi nagy családi összejövetelek előtt tartsunk néhány húsmentes napot. Készítsünk rántott sajtot, ezt kicsik és nagyok egyaránt kedvelik.

Nosalty

Címlapkép: iStock

via CNN, Thrillist

Címlapról ajánljuk

További cikkek