Pedig az elmondások alapján egy 45 éves leves sem lehet annyira rossz, legalábbis akkor, ha azt a bangkokiWattana Panich nevű étteremben szolgálják fel. A Thaiföld fővárosában található étterem olyannyira a levesekre és a pörköltekre specializálódott az elmúlt évtizedekben, hogy leghíresebb marhahúsos levesét egy 45 éves alapléből készítik el minden egyes nap.
A tésztás marhaleves maradék levét minden este leszűrik, lehűtik, majd a másnap főzött új leveshez hozzáadják az alaplevet, ez a szokás pedig 45 éve már, hogy egyáltalán nem szűnt meg létezni.
Az étterem tulajdonosai szerint ennek az eljárásnak köszönhetően szeretik annyira a levest, hogy nap mint nap több százan fordulnak meg a neves étteremben. A dolog külön pikantériája, hogy a főtt marhaleves lábosát szintén 45 éve nem mosták ki.
Az biztos, hogy érdekes élmény lehet megkóstolni a marhahúsból, marhabélből és belsőségekből álló leves. Te kipróbálnád?
EZ IS ÉRDEKES:
Ezeket olvastad már?
Van egy lesújtó hírünk, ha szereted házhoz rendelni az ételed
Egy amerikai felmérés szerint minden negyedik ételfutár beleeszik a kiszállított ételbe, a többieknek pedig rendszeresen megfordul a fejében ugyanez.
NosaltyEzért kellett bezárni Vajna Tímea egyik fánkozóját
Vajna Tímea kénytelen volt bezárni Budapest egyik legforgalmasabb helyén lévő fánkozóját. Mától nincsen Donut Library a Westend aluljáró szintjén.
NosaltyLeteszteltem a KFC újdonságát, és ért némi meglepetés
A halloumi sajtos hamburger után ismét egy újdonság érkezett a hazai KFC-be. Ezúttal a mexikói ízeket párosították a rántott csirkével. Kipróbáltam, és meglepődtem!
Fenes GábrielEbből a pudingból SEMMIKÉPPEN se egyél, veszélyes lehet!
A SÖBBEKE nevű pudingokat hívja vissza azonnali hatállyal a Nébih, a puding gyümölcszseléjében ugyanis üvegdarabok lehetnek.
Nosaltyvia nlc, odditycentral