Ebbe a hamburgerbe úgysem mersz beleharapni

A marhahúspogácsa mellett egy kis meglepetés is található egy amerikai étterem hamburgerében.

Mi lehet durvább egy rovarokból készült "húspogácsánál"? A kérdésre elég hamar megkapjuk a választ egy észak-karolinai étteremtől, amely minden évben tart egy exotikus hónapot. Ilyenkor mindig különleges ételeket kínálnak a vendégeknek. A Bull City Burger étlapján idén áprilisban van teve- és rénszarvasburger, vagy piton curry. A legbizarrabb fogásuk viszont nem ezek közül került ki. Az idei szenzáció a tarantula burger:

A tarantulás hamburgerben marhahúspogácsa van, illetve a "kis" ízeltlábú, szerencsére holtan. A különleges ételt frissen készítik, így a vendégeknek előre szólni kell, ha ezt szeretnék kipróbálni az étteremben. Azok, akik sikeresen teljesítik a kulináris kihívást, egy ingyen tarantulás pólót kapnak ajándékba.

Bármennyire is írózunk tőle, a bogarak szép lassan meghódítják a gasztronómiát. Lehet hamarosan Magyarországon is kipróbálhatunk egy ilyen ételt. Ti ennétek egy tarantula burgert? :)

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...