Durván megpakolt szendvicset tesztel a KFC - ti megkóstolnátok?

Szeretitek a rántott csirkét? És a sajtos rágcsát? Ha mindkét kérdésre igen a válasz, akkor ezt a fullos szendvicset nektek találták ki.

Új terméket tesztel a KFC, amiről egy dolog nem mondható el: hogy kevés kalória van benne. A gyorsétteremlánc nem mással állt össze, mint a legnépszerűbb, és egészen különös történetű sajtos rágcsálnivaló gyártójával, a Cheetosszal. Mielőtt azt gondolnád, hogy ezentúl a csirkemellet fogják sajtos pufiba forgatni, megnyugtatunk, mert valami sokkal durvábbról van szó. Az Egyesült Államokban elkezdték tesztelni a rágcsával megpakolt szendvicset...

Az új finomságot január 29-től lehet kapni, de csak néhány amerikai városban. Ha a tesztidőszak beválik, akkor lehet, hogy több helyen is lehet majd találkozni a kalóriabombával, ami a Cheetoson, rántott csirkén és majonézen kívül egy különleges Cheetos-szószt is tartalmaz.

A KFC és a Cheetos is azt reméli, hogy a szendvics mindkét tábor rajongóinak nagy kedvence lesz.

Ezeket olvastad már?

via Delish

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...