Durva, ezt eszik az egyik magyar kórházban, ha ki tudják csomagolni

Aligha lesz energiája enni a Szent János Kórházban fekvő betegnek, miután kézhez kapja a reggelijét.

Azt gondolnánk, már nem tud meglepni senkit az, amit a kórházakban ételként kapunk. Van ahol jobb a helyzet, és tartalmas ételeket ehet a beteg, sajnos ez a ritkább. Az gyakrabban fordul elő, hogy az emberben felmegy a pumpa egy-egy fotó láttán, amit a Kórházi koszt Facebook-oldalán lát. Most is ez történt.

A Szent János Kórház pulmológiájáról küldte egy beteg a következő fotót:

Forrás: Kórházi koszt

Ez a csomagolás "nagyon környezetbarát", és "gusztusos", de ami még ennél jobb, az ember mire kicsomagolja az ételt, már elmegy a kedve az evéstől. Lehet még fokozni a dolgot:

Forrás: Kórházi koszt

Ehhez képest a páciensek a következő ételre számíthatnak, ha a németországi Karlsruhe, St. Vincentius-Klinikenbe kerülnek:

...és erre, ha Bécsben szorulnak orvosi segítségre:

Nincsenek szavak a különbségekre.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...