Durva állatfajtát dobott ki a bátor pincérlány az étteremből

Mekkora ez a hüllő, elképesztő - és le a kalappal a pincérlány előtt, mi nem mertük volna...

Azért ilyenkor kicsit örülünk, hogy a biztonságos Kárpát-medence óv minket az efféle hatalmas hüllőktől. Az ausztrál étterembe viszont egy hatalmas hüllőféle, vélhetően varánusz tévedt, amit a rátermett, mosolygós pincérhölgy a farkánál fogva rángatott ki a vendégek szeme láttára. Te mit tettél volna a helyében? Mi valószínűleg az asztal tetején álltunk volna remegve. EZT NÉZZÉTEK!

Nem biztos, hogy jó ötlet volt a hölgy részéről...

A komodói varánusz nemcsak a legnagyobb élő hüllő, hanem az egyik legmérgezőbb is egyben, a kígyókéhoz hasonló méregmirigyek vannak a szájában. Az állat a fogaival mély sebeket ejt, amikbe szabadon becsoroghat a méreg a mirigyekből. Az állat időnként embereket is felfal - via.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

A szegfűszeg 4 áldásos hatása, amiért nemcsak az aprósütid lesz...

Az adventi időszak közeledtével sok helyen előkerülnek a kiszúróformák és a sodrófa, hogy ismét mennyei illatok töltsék meg a lakást. Az ünnepi sütemények (egyik) elmaradhatatlan fűszere pedig nem más, mint a szegfűszeg, ami szinte minden télies finomságnak jól áll, többek közt a mézeskalácsnak. Ráadásul nemcsak a sütid, hanem a szervezeted is hálás lesz neki!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...